Sök i biblioteket!  

Blogg


Klicka för större bild

2014-07-13  Drömmar om plats för återhämtning

Vi håller oss ju inom Sveriges gränser den här sommaren. Ja, vi har mest hållit oss hemmavid även om vi om ett par veckor kör upp till Västerbotten över en helg. Vi har haft sköna veckor - och jag har ju några veckors semester kvar, men ändå finns väl drömmarna där.

Allra helst skulle vi ju köpa något - lägenhet eller stuga - i Skottland - men fastighetspriserna där är ju inte av denna världen.
Så... en förmodligen mer genomförbar dröm vi har är att vi ska hitta en stuga/lägenhet - någonstans i Skottland - som vi kan hyra hela semestern och kanske några veckor till per år. Pröva på att "bo" utan att bo alltså, en plats att återvända till år efter år.

Vackra drömmar styrker själen! :-)

(Jag tycker att det passar utmärkt med en av Johnnys bilder från Tryssjön i det här inlägget - det har väl varit den ultimata platsen för återhämtning för vår familj i många år. Alla behöver sådana platser, och nu hoppas vi hitta en sådan plats i Skottland.)(1 kommentar)


Klicka för större bild

2014-06-21  Sommar i Sverige

Det känns lite konstigt att inte ha en resa till Skottland inplanerad - men ibland är man för trött... Förra sommaren var vi i England två veckor + renoverade kök och hall och sedan har jobbet slitit rätt ordentligt på oss båda två så det är skönt att "bara vara" den här sommaren. Det får bli en längre resa nästa år. :-)

Sverige är också en fantastiskt vackert land och vi får se till att göra dagsturer så att vi ändå får känna av sommaren. Får jag riktigt stor Skottlandsabstinens så får vi väl köra runt i Falköpingsbygden en dag. :-) Det är väl det närmaste man kommer skottlandsnatur här i närheten.

Till pingst var vi i Nybro och hälsade på syster och svåger och åkte runt lite i Kalmartrakten och på Öland - mycket vackert att se.

I början av denna vecka var jag med jobbet till Lurö (i Vänern) - och där är det också jättefint. Enda missen med den resan är att jag brände sönder ansiktet - speciellt näsan och läpparna ser bedrövliga ut. Solen är skön men man ska nog smörja in sig...

Sköna veckor ligger framför! Har ni vägarna förbi så kom gärna hit och hälsa på - vi bjuder gärna på fika, mat, natthärbärge eller vad ni nu behöver/vill ha.

(3 kommentarer)


Klicka för större bild

2014-06-06  Här händer det grejer!

Nu har gubben uppdaterat Siwans Blogg och bibiliotek (nytt utseende och programspråk). Detta ska förhoppningsvis leda till att jag tar upp bloggandet som har varit extremt sporadiskt de här åren. Nu kommer sommaren och mycket tid för att läsa - så det kommer säkert att bli många inlägg om vad jag läser. Följ mig gärna!

(När/om jag lägger upp en bild som du vill se i större format är det bara att klicka på den.)

(1 kommentar)


« Tillbaka | 1 2 [3]

Bloggar jag följer:

- Scottish moments
- Bara brittiskt
- Jonna Jinton


Följ mig gärna på Instagram: fendermorsan